Καταστήματα

Floral Studio

Το floral studio της εταιρίας μας στεγάζεται πλέον στην ήσυχη και όμορφη γειτονιά της Δάφνης στο κέντρο της Αθήνας, σε έναν πολύ όμορφο ιδιόκτητο χώρο 300 μέτρα από το metro.

Είναι το ιδανικό μέρος για να πραγματοποιήσουμε τις συναντήσεις μας, είτε αυτές αφορούν κοινωνικές εκδηλώσεις, κάποια επιμέλεια για τον επαγγελματικό σας χώρο ή κάποια εκδήλωση εταιρικού σκοπού.

Μια επίσκεψη στον χώρο μας είναι αρκετή ώστε να αισθανθείτε την μαγεία που αποπνέουν τα λουλούδια καθώς και την ενέργεια που μπορούν να μεταδώσουν τα φυτά στην ζωή μας.

 

Δευτέρα - Σάββατο: 10:00 - 22:00

Flower Workshop Naxos

Ανοικτά Μάρτιο - Οκτώβριο

Flower & Concept Boutique

Όταν τα φυτά και τα άνθη αρχίζουν να αποτελούν το νέο αντικείμενο αναφοράς στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων δημιουργούμε στο νησί της Νάξου το 2013 την Flower & Concept Boutique μας.

Ένας χώρος στον οποίο ο επισκέπτης μπορεί να οπτικοποιήσει προτάσεις διακόσμησης αποτελούμενες από άνθη, φυτά σε συνδυασμό με αντικείμενα καθώς και έπιπλα και να κάνει την συνολική αγορά της πρότασης που τον κερδίζει.

Εκτός από τα είδη διακόσμησης και σπιτιού στον χώρο μας μπορεί κανείς να επιλέξει καλοκαιρινά outfits σε συνδυασμό με πολλές επιλογές από αξεσουάρ, κοσμήματα και πολλά άλλα statement κομμάτια.

Ερχόμενοι στην Boutique μας οι επισκέπτες μας εμπνέονται, αντλούν ιδέες και ανανεώνονται πραγματοποιώντας μια επίσκεψη εμπειρία…έως την επόμενη φορά.

Ανοικτά Μάρτιο - Οκτώβριο

Ohayo Teahouse

Ohayo στα Ιαπωνικά σημαίνει καλημέρα!

Το Ohayo είναι το πρώτο Tea House – Floral Studio στην Ελλάδα.

Ο χώρος μας δημιουργήθηκε για να χαλαρώνετε -μακριά από τον «θόρυβο» της πόλης- πίνοντας το τσάι σας ή κάποιο άλλο ρόφημα επιλογής σας σε ένα ζεστό και άνετο χώρο περιτριγυρισμένο από φυτά και λουλούδια βιώνοντας την εμπειρία του να ζεις με λουλούδια, κάθε μέρα!

Μια εικόνα ενός θερμοκηπίου, όπου τα φυτά απλώνονται παντού και το ελληνικό στοιχείο συναντά την ιαπωνική κουλτούρα με έναν μαγικό και πολύ δημιουργικό τρόπο.

Δευτέρα: Κλειστά
Τρίτη - Παρασκευή: 10:00 - 22:00
Σάββατο: 10:00 - 22:00
Κυριακή: 10:00 - 20:00

Flower Workshop Ιos

Ανοικτά Μάρτιο - Οκτώβριο
Καλάθι
Start typing to see products you are looking for.