γιούλη

Γιούλη

Τοποθεσία: Αθήνα
Ημερομηνία:

“Η Moustakis Flower Company ανέλαβε τον ανθοστολισμό στην βάπτιση των παιδιών μας. Μας πρότειναν τα καλύτερα concept και ήταν πού αξιόπιστοι όσον αφορά την πραγματοποίησή τους, καθώς αναλάβανε όλες τις υποχρεώσεις και για τις δύο βαπτίσεις με επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα. Ακόμα, κατάφεραν να διαχειριστούν κάποιες αλλαγές τις τελευταίας στιγμής, χωρίς να επηρεαστεί το τελικό αποτέλεσμα.


Αυτά ήταν αναμενόμενα από την Μαρία, τον Ηλία και την ομάδα τους, καθώς είναι πάντα αξιόπιστοι και με πολύ φαντασία. Αυτό που δεν περιμένεις από έναν επαγγελματία είναι το επίπεδο εμπλοκής που παρέχουν. Εκείνοι αναλαμβάνουν όλα τα project ως οικογενειακές υποθέσεις. Δεν είναι απλά δουλειά, είναι μια σχέση.


Αντιλαμβάνονται την ποσότητα του άγχος και του φόβου που δημιουργούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ειδικά για τις μητέρες και τους στενούς συγγενείς και μαζί με την δουλειά τους σου προσφέρουν μια ευγενική καρδιά και ένα «ανοιχτό μυαλό». Είναι υπομονετικοί , γλυκοί και χαμογελούν ακόμα και στις χειρότερες στιγμές…και έχουν περάσει αρκετές από αυτές!


Είναι αρκετά επίμονα άτομα και δεν τα παρατάνε, καθώς αντιλαμβάνονται πως αυτές οι στιγμές χτίζουν αναμνήσεις μιας ζωής για τους πελάτες τους και για αυτό προσπαθούν να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες και να αντιλαμβάνονται το κάθε όνειρο όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι.


Δεν πιστεύω πως θα είχαμε την ίδια εμπειρία που είχαμε, αν δεν ήταν η Moustakis Flower Company. Σεβάστηκαν την εκκλησία όσο και τις επιθυμίες μας και ακόμα θυμάμαι την διακριτικότητα και την ομορφιά σε όλα. Αναμφισβήτητα η βάπτιση των παιδιών μας ήταν από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής μας και τα άτομα στην Moustakis Flower Company, έχουν υπάρξει φίλοι μας από τότε!!’’

Γιούλη

Καλάθι
Start typing to see products you are looking for.